sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Koulukisat Rommilla

Moi!

Eilen olin siis Rauhalahdessa kouluratsastuskilpailuissa ja hyvin meni :)
Kilpailijoita ei ollut kovin montaa (about 7-9 koko kilpailuissa) mutta eihän siitä mitään haittaa ole.

Päätettiin kaverin kanssa laittaa Rommille sykeröt ja ihan hienohan siitä tuli (ei kyllä todellakaan olla mitään mestareita...)


Sulonen <3


Karsinassa Rommi oli todella kltisti letityksessä ja harjauksessa, outoa. Tosin kun jalkoja harjattiin niin aloitettiin uhkailu, ja kun suitset tuotiin näkyviin, niin yritti hyökätä päälle (onneksi oli kaveri laittamassa suitset, niin itse pystyin laittamaan satulan)


Odotetaan innolla maneesiin lähtöä

Klo 17.15 siirryttiin maneesiin ja kaikilla oli 20min aikaa verrytellä itsensä ja ratsunsa kaikissa askellajeissa. Kun nousin satulaan, niin Rommi alkoi pukittelemaan ja melkein tipuin, mutta jotenkin pääsin satulaan istumaan. No, oli sekin jonkinlainen kokemus nousta pukittelevan hevosen selkään :D


Yritys saada arabiherra liikkumaan...

"Mentäskö nyt ympyrälle vai ei..?"


"Hei täähän toimiii!"

Hieman oli Rommi laiska ja raippaa olisi pitänyt käyttää, pelkuri. Ihan hyvin se sitten lähti pohkeestakin eteenpäin verkkojen lopussa.


Saatiinhan se ravaamaan nätisti :)
(Häntä on letitetty omaperäisesti joten siksi näyttää tuolta)
Linkki ratavideoon:
                           https://www.youtube.com/watch?v=Fef8X8hgdWI

Rata

Rata meni mun mielestä aika hyvin. Tosin kun raippaa ei tietenkään saanut olla, niin Rommi oli hieman laiska ja sen huomaa ainakin 1. laukkakierroksella M-kulmassa, jossa Rommi siirtyy raviin ja pukittaa (onneksi sen jälkeen saadaan laukka taas jatkumaan).


Odotetaan jännittyneenä tulosta

Rakas <3


Kun oli viety ratsut talliin, niin saatiin Minna-Liisan (tallin omistajan) johdolla jakaa leivät kaikille hevosille, koska tulosten laskemisessa kesti vielä hetki.Ylväs arabiherra

Nooh.. Missäs ne leivät viipyy?!

Mitäs sä tuijotat?!

Tänne ne mun herkkupalat!!


Sitten palattiin toimiston eteen, jossa tuomareina toimineet Maiju ja Katariina (Maiju on ratsastuksenopettaja ja Kata hevostenhoitaja) jakoi palkinnot.


Niinhän siinä sitten kävi, että sijoituttiin Rommin kanssa jaetulle 1. sijalle PM-luokassa :) 
Luulin että olisin 2. (siinä luokassa oli vaan 2 kilpailijaa), mutta iloinen yllätyshän tämä oli. Jotenkin tosi tärkeää mulle, kun tuossa lapussa joka annettiin, lukee "Mukavan topakkaa ratsastusta :)" koska muistan kun n. vuosi sitten en saanut Mokkea hyppäämään melkein yhtään tunnin aikana (silloin pelkäsin mm. Mokkea ja Rommia) ja Maiju sanoi mulle että pitää olla topakampi. No, parannusta on sitten tullut :)

Nyt myös huomaa, missä pitää parantaa ja niihin asioihin voi sitten kiinnittää huomiota tulevilla tunneilla.


mä:"KATO ME VOITETTIIN!!" 
Rommi: "Ai hä? Voiks ton paperin syödä vai onks se tärkee?"Huippuherra ja melkein huippuratsastaja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti