tiistai 14. huhtikuuta 2015

Morrimenoa maanantaina

Moi!

Kuten jo aamulla mainitsin, olin tänään TETissä (väsynyt mutta onnellinen) ja nyt sitten kerron maanantain tunnista.

Menin siis Morrilla ja oltiin kentällä. Tunnilla tehtiin pituushalkaisijaa, pitkille sivuille loiva kiemuraura, jonka keskikohdasta vielä voltti.Ja paljon siirtymisiä ravin, pysähdyksen ja käynnin välillä. Näin maanantaisin, kun ei ole mitään kiirettä, niin pystyy rauhassa katsomaan tuntia (siis sitä tuntia joka on ennen mun tuntia) ja katsomaan mitä tunnilla on aiheena ja valitsemaan oikeanlaisen raipan (jos sitä tarvitsee).

Morri viimekesänä

Morri oli todella hyvä, vaikka alkuun epäilinkin jaksaako se kulkea niin reippaasti koko tunnin. Morrihan on siitä kätevä menopeli, että vaikka se saisikin olla reippaampi, niin se silti uskoo raippaa (ainakin vielä... katsotaan sitten kesällä kun on kuumempaa...). Hyvin siis sujui kaikki tehtävät, vaikka Maiju tunnin alussa varoittelikin siitä, että on tämä Morri ärhennellyt (tuttuun tapaansa) muille todella paljon.


Höppänä 
Laukkaa otettiin pääty-ympyröillä ja siinä sai vähän jänskättää, että näyttäälö Morri oman vanhan ja laiskan itsensä, mutta kaikki sujui ihan älyttömän upeasti :)


Morrin kanssa estekussilla vuodenvaihteessa


Hyvin siis sujui koko tunti, näillä fiiliksillä on hyvä lähteä sitten kouluratsastuskisoihin lauantaina :)

-Melinda
PS. Jos joku haluaa, niin voi tulla kuvaamaan mua keskiviikkoisin 17-18 joko omalla kamerallaan tai mun (jos tarvetta niin opastan kyllä kameran käytössä). Jos kiinnostaa niin kerrohan toki blogissa kommenttina, tai vaikka sähköpostilla -> melinda.suvivirta@hotmail.com 
Kiitos! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti