torstai 7. toukokuuta 2015

Pojulla maanantaina

Moi!

En nyt oikein keksi mitään kirjoittamista tästä tunnista, mutta nyt kumminkin on ratsastuskuvia.

Maanantaina menin Pojulla (kun viime keskiviikkona en päässyt ratsastamaan kipeenä olemisen vuoksi) ja oltiin kentällä, Poju oli tosi hieno suokkipoika, vaikkei lemppareihini kuulukkaan :)

Alkukäyntejä


Missä on se käsien kulma!!?? Ja minnekkäs ne kantapäät osoittaakaan? Jalat sentään on oikealla paikallaan, mutta täytyy kyllä kiinnittää enemmän huomiota istuntaan...


Alkukäyntien jälkeen alettiin tekemään päivän tehtävää, eli pääty-ympyröitä. Tultiin muuten ravissa, mutta pitkien sivujen keskellä pysäytys. Alkuun pysäytykset sujui aika hankalanoloisesti, Poju kun olisi mieluummin ravannut suoraan, mutta hyvin saatiin homma toimimaan, kun ratsastaja muisti, ettei ohjaan jäädä roikkumaan. 


Alkutunnista ja ravitehtävissä piti Pojun kanssa kiinnittää paljon huomiota vauhtiin. Jos Poju ravasi liian nopeasti, bootsit osuivat takajalkoihin ja se ei tietenkään ole hyvä juttu. Puolipidätteillä saatiin tämäkin homma sujumaan :)Laukkaa otettiin pääty-ympyröillä. Laukattiin 2kpl ympyröitä peräkkäin ja pysäytykset ja ravipätkät jätettiin pois. Poju meni yllättävän hyvin, kun aikaisemmilla tunneilla laukka on ollut sellaista vauhtia että huhhuh! Toiseen suuntaan laukka oli selvästi tahmeampaa, mutta ihan mukavasti sujui koko tunti. 

                   Hienosti se Poju laukkaa :)


- Melinda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti