sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Pojulla onnistumisia

Moi!


Keskiviikkona menin Pojulla ja kuvaamassa oli pikkuserkkuni Eevi. Oltiin kentällä ja vaikkei se Poju niihin lemppareihin kuulukaan, niin tosi hienosti sujui koko tunti :)

Ei oikein voi sanoa yhtä tunnin tehtävää, kun tehtäviä oli niin monta erilaista, mutta yritän nyt kirjoittaa sen verran selvästi, että saisi jotain selvää tunnin kulusta :)

Hieno suokkipoika <3

Eli ensiksi tultiin pituushalkaisijaa tallinpuoleisesta päädystä lähtien. Pitkille sivuille tehtiin voltti keskikohdasta. Tultiin tehtävä kevyessä ravissa, mutta kulmat käynnissä. Poju oli oikein hieno, mutta siirtymisissä oli ensin vaikeuksia, kun tottakai olisi kivempaa vain ravata kokoajan! Kun Pojun kumminkin sai kulmassa käyntiin, se ei oikein olisi mielellään jatkanut ravilla eteenpäin (onneksi oli raippa mukana). Voltit sujuivat mukavasti, Poju ravasi hyvin, mutta välillä voltti tuntui venyvän liikaa, muistuttaen lähinnä ympyrää... Hups..

Volttityöskentelyä (käsien kulma?!)

Kyllä sitä silmät kiinni voi työskennellä!


Ravitehtävien jälkeisen käyntitauon jälkeen jakaannuttiin pääty-ympyröille laukkaamaan. Toiseen suuntaan Poju rikkoi raville helpommin tai meni vastalaukkaa. Toiseen suuntaan taas kunnon baanailut jos ratsastaja ei ollut tarkkana. Laukkatehtävä sujui kuitenkin ihan hyvin, vaikka ratsastaja olisikin saanut olla tarkempi!

Laukkaa Pojun vaikeammassa suunnassa


Laukan jälkeen jatkettiin koko tehtävää harjoitusravissa. Tultiin keskihalkaisijaa ja lyhyillä sivuilla pysäytykset. Keskihalkaisija sujui hyvin, vaikka Pojun mielestä olisikin ollut mukavempaa mennä kavereiden perässä samaan suuntaan. Pysäytykset alkoi sujua hyvin loppua kohden, vaikka Poju onkin vahva edestä.

Onnistunut pysäytys saa kyllä hymyn huulille (vaikka varpaat sojottaisikin ihmeellisesti)

Lopputunnista vielä ravailtiin uraa pitkin temponmuutoksia tehden. Hidastus sujui oikeastaan niin hyvin, kuin Pojulta voi vaatia :)

Loppukäynnit hymyillen :)Oli siis mukavan onnistunut tunti ja kuvista kiitos Eevi.


- Melinda
PS. Tänään olin tallilla kuvaamassa, lähipäivinä kun saan kuvat muokattua, niin saatte kuvapostauksen, siihen asti -moikka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti