lauantai 16. toukokuuta 2015

Pukuratsastus!

Moi!

Viikko sitten aamulla oli ensin vaikea herätä aikaisin, mutta heti kun muisti mikä päivä on, niin kyllä sitä nopesti jaksoikin herätä; pukuratsastus!


                                                     Tallin "isot pojat" menossa sisälle


Tallille menin etuajoissa ja kannettiin sitten kaverin kanssa tuoleja kentälle ja katsottiin keppareiden estenäytös. Sitten päästiin varustamaan hevoset ja minähän sain mennä Jespellä.Meidän tyylinä oli Punk ja iloisin mielin sitten lähdettiin kentälle :)
Kun oltiin menossa kentälle, niin Jespe-vauva vähän säikähti musiikkia (ja astui varpaille), muttei pahasti ja päästiin sen "hirveän pelottavan" radion ohi turvallisesti.


Kentällä sitten käveltiin ympäriinsä musiikin soidessa. Yksi kerrallaan käytiin Jennille kertomassa mitä esitetään ja yleisö valitsi voittajan. Voittajaksi selviytyi sitten Prinsessaratsukko (Piat ratsuna), mutta Jespen kanssa pärjättiin ihan hyvin. Ja sinnehän tultiin pitämään hauskaa eikä voittamaan :)Kentällä vielä sitten käveltiin ja saatiin otettua hienoja kuvia, Ronjalle kiitos kuvauksesta!Kävelyjen ja kuvailtujen loputtua käytiin syömässä, tallilla kun tarjottiin ilmaiseksi karkkia, pullaa, keksejä, kahvia ja mehua. Oli tosi hyvää ja hauskaa.


Herkuttelun jälkeen seurattiin vielä Pojun upea lännenshow, joka oli huippulopetus kevätriehalle!Oli ihan huippupäivä!                                                     Loppuun vielä yksi kuva meistä :)

- Melinda


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti