sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannusfiilistelyt

Moi ja hyvää juhannusta!

Juhannuksena meillä ei tehty muuten mitään erityistä, mutta käveltiin Rauhalahden uimarantaan (meiltä sinne n. 2km) ja mukaan tuli kissamme Mimmi. Myöhemmin kotona grillattin ja oltiin vaan :)

Nyt vähän kuvia:
(osan kuvista on ottanut serkkuni Inka unelmiajahevosia.blogspot.fi )Se siitä juhannuksesta sitten :) Tänään oli ratsastus ja menin Rasmuksella, se oli tosi hyvä ja reipas (kuten aina). Siitä postausta myöhemmin (nyt ei ehdi kun kello on jo 23.30 ja huomenna herätys n. yhdeksältä). Huomenna starttaa siis rippileiri, joka kestää 8 päivää (22.-29.6.). Sinne ei (ikävä kyllä) saa ottaa läppäriä, joten postausta en voi kirjoitella ennen maanantaita 29.6. Toivottavasti se leiri tulee menemään ihan hyvin, vaikka tällä hetkellä se tuntuukin ajan hukalta. Rippikuvan haluaisin ottaa Dropin (issikkaleirin hoitsun) kanssa, mutta sen luo meiltä on noin yhden tunnin matka, joten mitään varmaa ei ole vielä sovittu. Siitä lisää sitten :)

- Melinda

PS. Vaikka blogi jääkin nyt riparista johtuen reilun viikon tauolle, niin Instagramiin päivittelen kuulumisia, joten sinne vain seuraamaan (    ->    melindasuvivirta  )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti