lauantai 23. heinäkuuta 2016

Auringonlaskuja ja kääpiövuohia -kuvaräjähdys Tallinnasta!


Moi!

Muutama viikko (vai onko siitä jo kuukausi?) sitten käytiin perheen kanssa Tallinnassa risteilyllä. Yövyttiin Tallinassa huoneistossa muutama yö ja käytiin eläintarhassakin. Reissusta tulisi aivan liian pitkä postaus jos yrittäisin kirjoittaa kaikesta, joten yritin tehdä tästä enemmän kuva-, kuin tekstipainotteisen postauksen. Kuvia on hurjat 59 kappaletta - ja ette arvaakaan kuinka monta kuvaa piti karsia joukosta! Aluksi kuvia laivan kannelta, niin päivävalaistuksessa Helsingistä, kuin iltamaisemissa Tallinnasta.


1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Tallinnassa ollessa ei tullut otettua kovinkaan paljoa kuvia. Shoppailtiin ja käytiin kylpylässä uimassa, sekä tottakai testattiin eri ravintoloita. Alkuun muutama kuva Tallinnasta ja sitten eläintarhakuviin.

13.

14.

15. Tanelle ostettiin tyylikäs talvitakki, kun Tane ei paksua talviturkkia kasvata. Anteeksi kännykkälaatu, mutta oli pakko laittaa kuva tästä takista kun on vaan niin hieno :D

Seuraavaksi eläintarhakuviin. Läheskään jokaista lajia en tunnista, mutta yritin edes vähän lajitella eläimiä jonkinlaiseen kuvajärjestykseen. Aluksi petolintuja, kaloja sekä kilpikonnia, liskoja ja muita matelijoita. Niiden kautta päästäänkin sitten nisäkkäisiin, suuriin elefantteihin kuin pieniin hiiriinkin. Kaikista lajeista en onnistunutta kuvaa saanut eläinten piiloutumisen, nopeuden tai kameran tarkennusongelmien takia. Silti kuvia on enemmänkin kuin tarpeeksi!

16.

17.

18. Kamerarulla oli täynnä tällaisia kuvia, kun kameran mielestä oli niin kovin hauskaa tarkentaa mieluummin verkkoaitaan kuin eläimiin :P

19.

20.

21. Näistä pöllöistä aina vain toinen osasi edustaa vuorollaan 

22.

23.

24.

25.

26.

27. Ei, älkää kysykö mikä tämä on

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37. 

38.

39.

40. Jääkarhujen tilat eivät kovín kummoiset olleet...

41. ...mutta onneksi niille on suunnitteilla uusi koti :)

42.

43.

44.

45.

46.

47.

48.

49.

50.

51. Petoeläin tai ei, tämä hietakissa on sen verran söpö että olisi tehnyt mieli mennä silittämään!

52.

53.

Kun olimme jo lähdössä eläintarhasta, huomattiin että siellä oli mahdollisuus käydä silittämässä ja kuvaamassa kääpiövuohia. Minä olin ehkä vähän liiankin innokkaana menossa näitä tuttavuuksia silittelemään -ja pois en olisi halunnut lähteä niin pian! Pikkuiset vuohet vaan olivat niin suloisia, että olisi tehnyt mieli ottaa pari takapihalle asumaan.

54.

55.

56.

57.

58.

59.

Eläimet olivat kyllä todella suloisia ja eläintarha on parantanut tilojaan siitä, kun viimeksi kävin siellä noin 5(?) vuotta sitten. Muutenkin reissu oli tosi kiva, vaikka automatkat Helsinkiin kestävätkin aika pitkään täältä Kuopiosta asti. Mistä kuvista muuten piditte eniten? Kertokaahan myös ehdotuksia, minkä hevosen näkökulmasta tekisin jalustin.netin uusimman postaushaasteen. Koska omaa hevosta minulta ei löydy, niin postauksen voisin kirjoittaa esimerkiksi Rasmuksen, Bobon, (Hollin), Morrin, Rommin, Dropin tai Heran näkökulmasta.


- Melinda

2 kommenttia:

  1. Hollin,Heran,Dropin tai rassen🙉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh hitsi kun tää valinta on vaikeeta 🙊 Kohta varmaan päädyn tekemään kaikista :D

      Poista