maanantai 26. kesäkuuta 2017

Lupa innostua

 
Moi!

Nyt kun blogi on taas aktivoitunut niin voisin kertoa hieman ennen kesäloman alkua olleesta maastotunnista. Maastoon ratsuksi sain Hollin, jolla olen mennyt jo kerran aiemmin maastossa viime kesänä. Viimeksi Hollilla taas menin tammikuussa, jolloin meillä sujui varsin kivasti (joko piuhojen tai ratsastajan taitojen kehityksen vuoksi).

Maastosta kun ei hirveämmin tarinoita ole sepitettävänä, niin käyttäkäähän nyt aikaa näiden kuvien ihailuun!

Kaikki (ihan liian hienot) kuvat (C) Silja Tikkanen

Koittakaapa laskea monessako kuvassa mä hymyilen, mulla nimittäin oli hauskaa!Käytiin aluksi kävelemässä ja ravailemassa pikkumaasto. Hollin kanssa olimme heti Lotan ratsastaman Masin perässä jonon etunenässä. Se tottakai tarkoitti sitä, että kun Holli ravasi niin pikkuponit takana laukkasivat. 
Maastossa ravailtiin ja laukkailtiin jonkin verran. Holli oli aika innokas ja hyppi muutamaan otteeseen paikallaan nousten hieman pystyyn. Laukan jälkeen minun oli pakko kääntää Holli ympäri superpienelle voltille, sillä Holli olisi omasta mielestään voinut tässä vaiheessa ohittaa Masin ja jatkaa laukkaamista. 


Laukkailtiin suurella kentällä oikeaan kierrokseen ja se oli kyllä tämän maastoreissun paras osio! Holli pinkoi innoissaan eteenpäin niin että maa tömisi. Holli jaksoi myös ylläpitää laukan hienosti ilman raville rikkomista. Ainoa ongelma laukassa oli Hollin pitäminen kentällä. Suurta kenttää nimittäin ei oltu aidattu yhdeltä pitkältä sivulta, joten reitit saattoivat olla melko mutkaisia. Pääasia laukassa oli kuitenkin mennä kovaa ja pitää hauskaa - ja sehän me tehtiinkin!

Laukan jälkeen ravailtiin hieman vasempaan kierrokseen. Holli oli yhä tohkeissaan äskeisestä laukasta, mutta sai nyt ravatessa kuluttaa viimeisetkin energiahippuset. Ravin jälkeen Holli olikin rauhoittunut ja käytiin kävelemässä pikkumaasto.Holli oli kiva, varsinkin kentällä laukatessa kun kerrankin oli lupa innostua! Maastokin sopi hyvin mulle ennen koeviikkoa (josta selvisin ihan hyvin mielin läpi kesälomalle).


- Melinda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti