Minä ite


Moi!

Täällä siis kirjoittelee vuonna 2000 syntynyt tyttö Kuopiosta. Harrastan "noin niiku virallisesti" ratsastusta, mutta vapaa-ajan käytän myös esimerkiksi lukemiseen, leipomiseen ja valokuvaamiseen. Mahdollisuuksien mukaan tykkään myös soutaa, matkustella ja lenkkeillä kissojeni kanssa. 


Kuvapostauksia löydät varmasti nyt kun olet tänne sivuillekin eksynyt. Kuvapostauksia löytyy niin hevosista kuin matkoistakin. Blogin postauspainotus keskittyy kuitenkin enemmän ratsastustunteihin. Ratsastusta olen harrastanut 5 vuotta ja koko tämän ajan olen ratsastanut Rauhalahden ratsastuskoululla, eli Rauhiksessa. Vuonna 2012 päästiin äitin kanssa tutustumaan talliin ja taputtelemaan tallin nyt jo edesmennyttä pappaponi Duncania. Samalla reissulla varattiin paikka alkeiskurssille ja siitä se sitten lähti!
Tällä hetkellä ratsastan Rauhalahdessa sunnuntaisin klo 17-18 C-tunnilla (apua vaihtuuko se B-tunniksi syksyllä?!). Muu ryhmä on enemmän estepainotteista porukkaa, kun taas minä menisin ihan tyytyväisenä vain kouluakin. Noh, on mulla yleensä estetunneillakin ihan hauskaa! Tallilla en usein arkipäivinä pyöri kouluaikojen takia, mutta kuvaamaan pääsen omien menojen mukaan maanantai-, torstai- ja perjantai-iltaisin ja viikonloppuisin. Mitään kovin kummoisia vakkarihevosia mulla ei tunnilla ole, mutta tällä hetkellä lemppareihini kuuluvat Eetu, Rommi, Holli ja Piat.

Käyn lukiota Rautalammilla ja lukiossa suoritan ratsastuslinjaa. Rautalammin ratsastuskeskuksella minulla on tunnit joka tiistai ja keskiviikko 16.30-17.30. Tunneilla tehdään monipuolisesti kaikenlaisia tehtäviä ja este- sekä puomitunteja on usein. Keskuksella olen oppinut paljon vuoden aikana - niin ratsastuksesta kuin hevosten käsittelystä. Rautalammin tunneilta tulee harvemmin postauksia, mutta niitäkin pyrin toteuttamaan aina kun saan kuvaajan!
Vuonna 2014 kävin ensimmäistä kertaa elämässäni issikkavaelluksella saatuani vaelluksen joululahjaksi. Ihastuin Elämysten ja ystävysten kartanon (tutummin Sahalan) kiltteihin ja omalaatuisiin issikoihin, joten Sahalasta tulikin kesäleiripaikkani pariksi vuodeksi. Vaelluksilla kävin useamman kerran vuodessa ja lähes aina meninkin lempparillani Dropilla. Nyt vuonna 2017 Sahala kuitenkin päätti lopettaa kaiken hevostoimintansa ja issikat on myyty uusiin koteihin. Erityisesti jään kaipaamaan Dropia, mutta toivottavasti pääsen tapaamaan sitä vielä joskus. Tällä hetkellä etsin uutta issikkatallia Kuopion läheltä, jossa voisin alkaa käymään Sahalan sijaan.

Perusasiat taisikin sitten olla siinä, kysymyksiä voi esittää vaikkapa kommenteissa. Muualta löydät minut facebookissa (Melinda Suvivirta), instagramissa (@melindasuvivirta) ja snäpissä (@melindasuv)


Tervetuloa seuraamaan blogiani!
- Melinda

5 kommenttia:

 1. En ihan usko että olet PM kilpailut ja saanut jaetun 1.sijan ;))) muuten tosi hyvin kirjoitettu esittely 👍 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikset uskoisi? No, PM-merkin koulukisoista voit lukea postauksesta nimeltä "Koulukisat Rommilla".
   Kiitos kuitenkin :)

   Poista
  2. Ihan Sen takia että tuskin sä menet Pohjoismaiden mestaruuksia koska
   "PM" on lyhenne pohjoismaiden mestaruuksista :))

   Poista
  3. PM on kyllä Perusmerkki. Ihan tavallinen merkkisuoritus siis, ei musta sentään ihan vielä Pohjoismaiden mestariksi olisi :D

   Poista