Sahalan talli

Sahalan talli, eli Elämysten ja ystävyyden kartano -on Rautalammilla sijaitseva keskus. Täällä on mahdollista rentoutua maastossa, pitää hauskin kesä leirillä tai vaikka järjestää häät. Lisätietoja Sahalan nettisivuilta ja facebookista. Täältä löytyy issikkavaelluksia niin rauhallisille köpöttelijöille, kuin vauhdikkaille laukkahirmuillekin. Vaelluksia järjestetään lähes joka viikko ja tarpeen tullen voi koota oman ryhmän. Vaelluksia on myös monenpituisia, kahdesta tunnista yhteen kokonaiseen päivään! Vaelluksien hinnat vaihtelevat niiden pituuksien mukaan (+ sisältääkö vaellus ruokailun). Esimerkiksi 2h vaellus (ei ruokailua) on 55€/hlö ja kolmen tunnin vaellus (sis. ruokailun) 70€/hlö.

Kartanon ympäristöön kuuluu tallitupa josta voi tarvittaessa lainata ratsastusvaatteita ja -tavaroita, leireille tauko- ja ruokatilat (joista löytyy todella hyvää ruokaa!), kartano, uimapaikat, saunat, kiipeilyseinät ja paljon muuta -huikeita maastoreittejä unohtamatta! Issikoille täältä löytyy lämmin pihatto, jonne issikat pääsevät vapaasti aina oleskellessaan laitumella tai tarhassa. Issikkavaelluksien alussa kävellään ja töltätään aina hetki pienellä kentällä, jolla voi pitää myös vaikkapa leikkitunnin. Kentän lisäksi Sahalasta löytyy estekenttä, jonne pääsee leirien aikana hyppäämään.Leiripaikkana Sahala on ehdoton ykkönen, jos leiriltään etsii hauskanpitoa kouluvääntöjen sijaan. Leireillä maastoillaan joka päivä kahdesta neljään tuntiin ja uitetaan issikoita niin halutessaan. Mahdollista on myös ilman satulaa ratsastus, leikkitunnit ja yömaasto! Leirejä on myöskin eritasoisille ja ikäisille. Leiripaikat on kuitenkin syytä varata ajoissa, sillä leirit on yleensä varattu loppuun ennen pääsiäistä (joskus jopa ennen kesäloman loppua!). Leireistä lisää tietoa löydät täältä ja aina voi tulla kyselemään minulta täällä blogissa. Valmisteilla on myös suuri erikoispostaus viime vuoden leiritouhuista ;)

Sahalan issikat ovat kaikki erilaisia persoonia ja jokaiselle löytyy varmasti suosikki. On reippaampia ja laiskempia, höperömpiä ja viisaita, herkkiä ja mietiskeleviä. Varmaa kuitenkin on, että kaikilla on sama pörhöinen ja tuuhea kampaus ;) Näitä pörhelöitä voi vuokrata vapaasti ympäri vuoden. Kesäisin hinta on 230€/vko (sis. varusteet). Talvella hinnoissa voidaan joustaa, lisätietoa vuokrauksesta täältä.
Erikseen en ala jokaista issikkaa esittelemään, vain muutamalla niistä kun olen mennyt. Tässä kuitenkin kuvia näistä hulmuharjoista:


 

Tervetuloa tutustumaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti